Home Contacts   ART GALLERY G'ALL   
News
Életrajz és koncertekLemezek
   
Azt
írták róla ...

gilbertfajl
"Az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia megtisztelően elismeri Gáll Isis sikeres művészi előadását, Prof. Jercy Buzek Európai Únió Parlament Elnőke és Prof. Mádl Ferenc Volt Köztársasági Elnök jelenlétében."

Dr. Gilbert Fayl (2009)
Külügyi Titkár


sipal
"Úgy képzelem ezt a zenét, mintha filmzene lenne, mintha képek sora menne a zenéhez.
Fantasztikus, hogy mit csinál ez a kislány! "

Martin Sipal (2007)
 Holliwood-i sztár fotós


BesenyeiPéter
Kedves Isis!
"Nagyon köszönöm az élményt, amit zenéddel, művészeteddel okoztál.
Műrepülni három dimenzióban lehet, a zene viszont elrepít egy negyedik dimenzióba. Élvezd és használd ki, hogy azon emberek közé tartozol, akik beléphetnek eme csodálatos birodalomba."
Besenyei Péter
Műrepülő világbajnok (2010)

HonvedBal
Kedves Isis!
"A rendezvény sikeréhez nagyban hozzájárult az a felejthetetlen produkció, melyet előadtál. Fiatal korod ellenére olyan hihetetlen művészi képességekről tettél tanúbizonyságot, mely biztosíték arra, hogy a jövőben még sokszor fogunk rólad hallani".

Benkő Tibor, altábornagy (2010)


polina
"Meghallgattam a cd-t! Gratulálok Isis-nek! Fantasztikusnak tartom, hogy ilyen fiatalon bontakozhat ki a zenélés vágya. Vigyázzatok rá, hogy ne terhelje túl magát, csak annyit, amennyit ő szeretettel vágyik tenni! De a felvételeket hallgatva ez nála biztosan nem kérdés.. Mégegyszer nagyon gratulálok, nagy érdeklődéssel és élvezettel hallgattam a darabjait! Azt hiszem a gyerekek lelkivilágánál kevés izgalmasabb dolog lehet a világban, és ezt zenében hallgatni igazán nagy csoda! Remélem még sokat hallhatok belőle!"
Pasztircsák Polina (2007)
Bel canto operaénekesnő
a Genfi Énekverseny győztese
 
gryllus
marcellina
"Isis olyan szerencsés, hogy több anyanyelve is van, az egyik a zene, s "zenéül"  is magától értetődően beszél, mesél, beszélget, vagyis gondolkozik."
Gryllus Vilmos (2007)
Kossuth díjas előadóművész, zeneszerző

"Csak egy gyermek tud íly elmélyülten álmodva játszani !! Addig amíg nem formálja semmi más, csak a belülről feltörő isteni szikra !! Kívánom Isisnek, hogy sokáig meg tudja őrizni ezt a kíváltságát, mely az egekig repíti őt és vele együtt hallgatóságát !!
Marcellina (2007)
zenész, előadóművész

NagyJozsef

arielleisis
"Külön köszönöm Gáll Isis kisasszonynak, hogy kiemelkedő színvonalú hárfa játékával aktív közreműködést vállalt a jubileum rangjához méltó megünnepléséhez."
Nagy József (2007)
főosztályvezető, APEH központi hivatal

"Gratulálok ehhez a szép munkához! Gyönyörű pillanatok vannak ezen a lemezen, a zongorával a duók nagyon jól hangzanak! "

Dominig Bouchaud (2007)
a kelta hárfa specialistája

Dobrentey
"Isis Cd-je lélekemelő! Többször is meghallgattuk, egy esetben héregi, fiatal, grafikus-szobrász művészbarátokkal együtt. Csilla, a grafikus, ezt mondta: "Ez a gyerek zseni!" (Ezt azért mondtam olyan halkan, hogy Isis ne hallja.). Élmény hallgatni a nagylányotok játékát, mert tud érzelmesen lágy lenni, tud keményen pengetni, képes hirtelen érzelemmel belecsapni. Igazán őszinte, tehát valóban gyermeki és valóban művészi. Kiváló, különleges, nagy tehetségű művész-tanára lehet, aki inspirálja, nem tudod véletlenül, hogy ki lehet az??"
Döbrentey Ildikó (2007)
költő, író

paderni

euroastr
"Nagyon szeretem Isis lányod zenéjét és alkotásait.
Kérlek, mondd el neki, hogy nagyon élvezem hallgatni az improvizációit és azt a nagy teret, amit létre tud hozni a művészi kifejező módjával: igazán szép és figyelemre méltő! Kívánok neki egy nagyon jó folytatást, és adjon nekünk minél többet a nagyon szabad és szeretnivaló zenei világából."
Pier Paderni (2008)
zeneművész

"Gáll Gregor szobrászművész leánya, a hat éves(!) Gáll Isis adta elő hárfán két saját szerzeményét. Könnyen lehet, hogy a világ legfiatalabb hárfaművészétől hallotta a közönség a Gyertyafény és a Pillangó című műveket."
Kis János (2006)
euroASTRA